Servicii

Coafor

Oferim o gamă completă de servicii: tunsori, împletituri, bucle, culoare și tratamente de păr.  Folosim vopsea permanentă atât cu amoniac, cât și fără (organică), o formulă inovatoare anti-age, îmbogățită cu extract de caviar și trandafir franțuzesc selectate special pentru proprietățile lor antioxidante.

Cosmetică

Propunem tratamente faciale folosind produse profesionale ce au în compoziție ingrediente active de calitate, corespunzătoare fiecărui tip de ten.

Frizerie

Priceperea frizerului se va observa în atenția pe care o va acorda look-ului tău. Dacă vrei să fii în centrul atenției sau ești o fire rebelă, detaliile contează pentru noi. Tunsori, pipetănături, îngirijire facială sau capilară. Și sexul masculin merită răsfățat.

Manichiură & Pedichiură

Beneficiați de o gamă largă de culori în funcție de sezon și preferințe, folosind game profesionale de lacuri, modele și picturi.

Masaj

Bucură-te de un masaj care îti oferă un sentiment de plăcere. Masajul îți relaxează corpul, îți calmează mintea și are numeroase beneficii  pentru sănătatea ta, incluzând întărirea imunității, îmbunătățirea circulației sângelui, dar și calitatea somnului. Totodată masajul terapeutic reduce spasmele si crampele, crește flexibilitatea articulațiilor, eliberează endorfine. Răsfață-te!

Nu mai sta pe gânduri și fă-ți o programare ONLINE!